top of page

10. Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál




Kedves Nagymamák, Nagypapák, kedves Nyugdíjasok!

 

2024. január 27. és február 4. között immár 10. alkalommal rendezzük meg a Budapest Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivált (BIDF, www.bidf.hu). A BIDF idén is szeretné, ha a szakmai zsűri mellett a nézői szempont is jobban érvényesülne a filmek értékelésében, és egy NYUGDÍJAS ZSŰRI is értékelné a bemutatásra kerülő alkotásokat.

 

A 2024-es, jubileumi fesztiválon szeretnénk a nyugdíjas korosztályt a zsűrizésen túl is aktívabban megszólítani, a filmekre és a moziba bevonzani, ebben pedig nyugdíjas zsűritagjaink segítségére is számítunk majd.

 

Várjuk tehát olyan lelkes zsűritagok jelentkezését, kik a Cinema City Mammut moziban a jelzett időszakban szívesen megnéznék a számukra kijelölt filmeket, emellett pedig azt is vállalják, hogy segítségünkre lesznek nyugdíjasklubok, nyugdíjas csoportok fesztiválra való meghívásának és eljutásának megszervezésében.

 

A zsűri feladata lesz 6-8 kijelölt film megnézése - természetesen ingyen, majd közös döntés a legjobbnak talált filmről.

 

A zsűribe való jelentkezéshez idegen nyelvtudás nem szükséges, a filmeket magyar felirattal vetítjük.

 

A jelentkezéseket Tóth Piroska nevére várjuk 2024. január 12-ig a bidf.guests@gmail.com e-mailcímre a következő adatok megadásával:

 

• név

• elérhetőség (e-mailcím és telefonszám)

• kerület

• klub/társaság neve (ha van ilyen)

• néhány soros bemutatkozás (foglalkozás, kor, érdeklődési kör…)

 

A jelentkezőket a zsűriben való részvételükről, illetve a további információkról e-mailen, vagy telefonon értesítjük majd. 

 

A fesztiválon való találkozás reményében üdvözlettel:

 

Tóth Piroska

BIDF programmenedzser

0620/945-0347


Kedves korábbi Zsűritagjaink!

Lassan véget ér az év, és ez azt is jelenti, hogy mi már hónapok óta keményem dolgozunk a 2024-es Budapest Nemzetközi Dokumentumfilm Fesztivál megszervezésén, programján. És természetesen 2024-re is várjuk majd a jelentkezéseket a nyugdíjas zsűribe.

Ezen a 2024 január 27 és február 4 között megrendezésre kerülő 10., jubileumi fesztiválon azonban szeretnénk a nyugdíjas korosztályt a korábbiaknál is aktívabban megszólítani, filmnézésre buzdítani, ebben pedig a leendő nyugdíjas zsűritagok segítségére is számítunk. 

 

Kérjük tehát, hogy idén elsősorban azok jelentkezzenek a nyugdíjas zsűribe, akik azt is vállalják, hogy megszervezik az általuk ismert nyugdíjas klubok, csoportok egy-egy vetítésre való ellátogatását, ezzel is segítve a fesztivál és a kreatív dokumentumfilmek hírének terjedését! Természetesen részünkről minden segítséget megadunk, és ajánlunk olyan filmeket, amik vetítési idő szempontjából kényelmesek, témájuk alapján pedig érdekesek, izgalmasak, elgondolkodtatóak lehetnek az idősebb korosztály számára (is).  

 

Várjuk a jelentkezéseket - melyben kérjük azt is jelezzék, milyen klubot, csoportot tudnának a fesztiválra beszervezni - és a fesztiválon való találkozást!


Üdvözlettel:Tóth Piroska+3620-9450347

38 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Budapest Másképp, 2024

Kedves Klubvezetők! Következő sétánk mottója: "Egy régi mániám..." Téma: A Stefánia út és környékének látnivalói Folytatjuk a Stefánia út felfedezését: Most a páros oldalát fogjuk bejárni, elkalandozv

bottom of page