top of page

Elfújta a szél

Frissítve: 2020. szept. 23.


Kedves Klubvezető, Kedves Tagok!

A Budapesti Operettszínház egyik legnagyobb érdeklődésre számot tartó darabját ajánlja most kizárólag Egyesületünknek 30% kedvezménnyel.


  • Elfújta a szél 10.01.19.00-i előadására akár online vásárlás keretén belül is tudják érvényesíteni a kedvezményt a Linkre kattintva. Kedvezménykód: TARA30

  • Elfújta a szél október 3.-án 15:00 órakor, jegyek már 1225 Ft-tól kaphatóak! Internetes vásárlásra lehetőség van ide kattintva vagy személyesen a szervezési irodában, használják az „Elfújta3kor” kedvezménykódot.

"Nagy örömmel látjuk, hogy milyen sokan választanak minket kikapcsolódásuk helyszínéül még ebben a furcsa időszakban is.

Ez nagyon sokat jelent művészeinek, valamint nekünk, háttér dolgozóknak is.

Hálánk jeléül a fenti különleges kedvezményt ajándékozunk Önöknek"

Szeretettel Mészáros Évá és Ványi Viktória


Margaret Mitchell világhírű története regényként született meg, filmként virágzott, és zenés darabként kelt ismét életre. Scarlett O'Hara története 1861-ben kezdődik, amikor addig csupán szerelmi bonyodalmaktól terhes életébe hirtelen belép az amerikai polgárháború Észak és Dél között, ami mindent megváltoztat körülötte. Mérhetetlen szegénység tör ki, így Scarlettnek napról napra harcot kell vívnia a családi birtok, Tara megőrzéséért és a megélhetésért. Dacból kötött házasságai rendre véget érnek, szerelmi kudarcai árán azonban végül mégis megadatik számára az újrakezdés lehetősége. A regény alapján 1939-ben Victor Fleming rendezésében nagy sikerű film is készült, amely tíz Oscar-díjat kapott.

Egészségügyi biztonsági intézkedéseket vezetett be a színház a nézők védelmében.


Kérés vagy kérdés esetén keressék bizalommal!

Szeretettel

Mészáros Évát +36-30-280-81-46 meszaros.eva@operett.hu

Ványi Viktóriát +36 30 280 87 80 vanyi.viktoria@operett.hu

33 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Budapest Másképp, 2024

Kedves Klubvezetők! Következő sétánk mottója: "Egy régi mániám..." Téma: A Stefánia út és környékének látnivalói Folytatjuk a Stefánia út felfedezését: Most a páros oldalát fogjuk bejárni, elkalandozv

bottom of page