top of page

Emlékkoncert, garázsvásár, receptklub



Kedves Klubtagok!

  • Szenes Iván 11. emlékkoncertjére tudok jegyet szerezni számotokra. A rendezvény ideje: 2021. szeptember 5. 18:30. (Érkezés 17:30) Helyszín: Budapest, VIII. kerület, Szenes Iván tér Fellépők: Apostol együttes, Bodrogi Gyula, Zalatnay Sarolta, Opitz Barbi, Kocsis Tibor, Voith Ági, Balázs Péter, Mészáros János Elek, Varga Viktor, Bodrogi Enikő, Singh Viki, Nyári Aliz, Nyári Károly, Gergely Robi, Csonka András, Kökény Attila Az igényelt db számot írjátok meg a besenyeizsofi@gmail.com címre.

  • Megnyitott a garázsvásár, hétfőn és kedden 14 és 17 óra között lehet még jönni a Margit krt. 62. szám alá, nézelődni, vásárolni, limonádét inni.

  • Várhatóan a hétvégén is kánikula lesz, így mellékelten küldöm az online receptklub egészséges, hűsítő ajánlatát. A videó és az előző receptek a receptklub online verziójában visszanézhetőek. Továbbra is szeretettel várjuk a recepteket a „Titkos családi receptek” pályázatra.

Volt hogy a klubnapot végül 17.30-kor zártuk, amikor valaki 16.30-kor futott be, örültem nektek!


Barátsággal, Zsófi

Nefelejcs Nyugdíjas Klub



17 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Budapest Másképp, 2024

Kedves Klubvezetők! Következő sétánk mottója: "Egy régi mániám..." Téma: A Stefánia út és környékének látnivalói Folytatjuk a Stefánia út felfedezését: Most a páros oldalát fogjuk bejárni, elkalandozv

bottom of page