top of page

Januári koncertek a Zeneakadémián


Koncertélményekben gazdag boldog új évet kíván, és 2022-ben is szeretettel várja a zeneszerető követőinket hangversenyein a Zeneakadémia Koncertközpont!


2022. januárban és februárban több kiemelkedő programunkra váltható még belépő



A járványhelyzet következtében gyakrabban módosulnak már meghirdetett műsoraink is, ezért kérjük, hogy a koncert előtt néhány nappal és az indulás előtt is ellenőrizzék a Zeneakadémia honlapját és közösségi oldalait, amelyeken haladéktalanul hírt adunk az esetleges változásokról.

Az elkövetkező időszak fontosabb változásai:

A fertőzésveszély miatt továbbra is elmaradnak a Zeneakadémia interaktív gyermekprogramjai, azaz, a Liszt-kukacok Akadémiája Zenés beavató és Jazz játszótér foglalkozásai. A folytatás időpontjáról értesítjük látogatóinkat.

Kérjük szíves megértésüket!

Továbbra is jelentős kedvezményt kínálnak tavaszi sorozataink több hangversenyére egyidejűleg megváltott belépők árából.

Koncertjeinket ismét tematikus sorozatokba csoportosítottak: bérleteket most sem bocsátanak ki, de az egyazon sorozat három koncertjére egyidejűleg megvásárolt jegyek árából 10%, négy koncertre vásárolt jegyek esetén 15% kedvezményt biztosítanak. A Zeneakadémia Extra szolgáltatásra regisztráltak ezen felül még további 5 % engedményben részesülnek.

2022 Tavaszi Évad kiemelt tematikus sorozatai

  • Kamarazene Nagyteremre 2022 tavasz – Joshua Bell és Shai Wosner; Les Vents Français (Emanuel Pahud, François Leleux, Paul Meyer, Gilbert Audin, Radovan Vlatković, Eric Le Sage); Jean-Guihen Queyras és Alexandre Tharaud

  • Négyszer négyes plusz egy 2022 – Kirill Gerstein és a Hagen Quartet; Várjon Dénes és a Gringolc Quartet; Fenyő László és a Borodin Quartet; Ránki Dezső és a Keller Kvartett

  • A zongora kétszer 2022 – Gyenyisz és Vlagyiszlav Kozsuhin; Lucas és Arthur Jussen; Roman Rabinovich és Fejérvári Zoltán; Louis Lortie és Hélène Mercier

  • Zenekar a központban 2022 tavasz – Purcell kórus és az Orfeo zenekar; Beatrice Rana és az Amsterdam Sinfonietta; Aura Musicale és az Alma Mater Kórus

  • A fekete-fehér színei 2022 – Fülei Balázs; Alexandra Dovgan; Jean Rondeau; Yekwon Sunwoo; Lajkó István; Kiss Péter

  • Kamarazene karnyújtásnyira 2022 tavasz – Emmanuel Tjeknavorian, Daniel Müller-Schott és Anna Vinnyickaja; Haffner Eszter, Bársony Péter és Rohmann Ditta; Nicola Benedetti, Leonard Elschenbroich és Alexei Grynyuk; Báll Dávid és Fejérvári Zsolt; Dénes-Worowski Marcell és az Altalena Együttes

  • A Zenekar koncertmesterei 2022 – Giovanni Guzzo; Kelemen Barnabás; Baráti Kristóf

  • Orgona a központban 2022 tavasz – Jan Dolezel; Karosi Bálint; Hans-Ola Ericsson

  • Jazz itt! 2022 tavasz – Kenny Barron és Dado Moroni; Snétberger Ferenc, Jesper Bodilsen és Morten Lund

Jegypénztár és látogatás

Tájékoztatjuk önöket, hogy a Zeneakadémia 2022. tavaszi programjaira online és jegypénztárban személyesen is tudnak jegyet vásárolni.

A Zeneakadémia jegypénztára minden nap 14.00 órától – az esti koncert szünetéig, egyéb esetben 18 óráig tart nyitva, és délelőtti előadások, valamint meghirdetett épületlátogatások előtt 30 perccel szintén kinyit.

Felhívjuk figyelmüket, hogy a koncertet megelőző egy órában a jegypénztárban kizárólag az adott koncertre szóló jegyek megvásárlására van lehetőség. Megértésüket köszönjük!

A maszk viselése a Zeneakadémia épületében tartózkodás teljes időtartama alatt kötelező. A kézfertőtlenítőket változatlanul megtalálják bejáratainknál, a termek gépi szellőztetését is intenzív. Ügyeljenek a biztonságos távolság megtartására.

A Zeneakadémia helyreszóló belépőjeggyel látogatható nyilvános hangversenyire továbbra is be lehet lépni védettségi igazolvány nélkül. Ha az erre vonatkozó jogszabály módosul, aktualizálják közönség számára.

Ajándékkkárty és Szépkártya

A 2021-ben vásárolt ajándékkártyák és kiküldött jegyutalványok a vásárlás, illetve a kiküldés napjától számított 1 évig érvényesek, vagyis 2022-ben lejárnak. Az ajándékkártyán (jegyutalványon) szereplő összegből tetszőleges számú alkalommal lehet jegyet vásárolni a Zeneakadémia Koncertközpont saját rendezésű koncertjeire. Az ajándékkártya és az elektronikusan küldött vagy a kinyomtatott, papír alapú jegyutalvány a Zeneakadémia jegypénztárában, illetve online is beváltható.

Újdonság, hogy a saját szervezésű koncertjeinkre szóló jegyek online vásárlása már OTP SZÉP kártyával is történhet. Jegypénztári vásárláskor ez a szolgáltatás sajnos még nem vehető igénybe. A kiválasztott jegy(ek) kosárba tétele után a rendszer a fizetési módok között az OTP SZÉP kártyás fizetést is felajánlja, ennek kiválasztása után átirányít az OTP bank felületére, amelyen a kártya adatainak megadásával befejezhető a tranzakció. Vegyes fizetésre egyelőre nincs lehetőség, tehát egy tranzakción belül bankkártyás vagy ajándékkártyás fizetéssel nem vonható össze.

A mielőbbi viszontlátás reményében vára Önöket a Zeneakadémia Koncertközpont.


Címlapkép: zeneakadémia.hu

10 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Budapest Másképp, 2024

Kedves Klubvezetők! Következő sétánk mottója: "Egy régi mániám..." Téma: A Stefánia út és környékének látnivalói Folytatjuk a Stefánia út felfedezését: Most a páros oldalát fogjuk bejárni, elkalandozv

bottom of page