top of page

Levél a klubvezetőknek

Frissítve: 2020. szept. 27.

Kedves Klubvezetők, Barátaink! Negyedik hete a karanténban nagyon nehéz szívvel szólók hozzátok!

Április 8.-n lenne klubvezetői- elnökségi ülésünk, először reménykedtem, hogy ez a találkozásunk még létrejöhet, de hamar kiderült, hogy ez lehetetlen és még májusban sem hiszem, hogy találkozni tudunk! Mindannyian  félelemmel éljük át ezt a veszélyes időszakot, és mindennél fontosabb lett az egészségünk megőrzése, rászorulunk mások segítségére.

Sokan egyedül éljük meg ezeket a heteket, bezárva a lakásba, és mi akik aktivitáshoz szoktunk, megváltozott élethelyzetet tanulunk. Mások családban élik  át , és látják  milyen sok gonddal küzdenek a fiatalok: elveszíthetik a munkájukat,mivel nincs óvoda , iskola otthon tanulnak a gyerekek, s  ez is sok gonddal jár. Egyszerre egészségügyi krízist és társadalmi -gazdasági válságot élünk át!

Mind e közben nagyon hiányoztok, s gondolom Nektek is mindenkinek hiányzik a klub tagsága, a jó barátok, a társak a nagyszerű programok!

Egészen biztos alapvetően megváltozik a veszélyhelyzetben és utána az életünk. De rajtunk is múlik milyen irányba! A krízisből  úgy kerülünk ki, hogy elengedtük  egymás kezét, vagy jobban figyelünk egymásra,  szorosabban összetartozunk: közös élményeink megerősítenek!

Ma azt remélem, hogy minden klubvezető törődik klub tagokkal, s ha a tagoknak  bármire szükségük van, azt jelzik és a klubvezető megtalálja a módját, hogy segítsen.


A jó tapasztalatokat pedig megosztjátok velünk is. Van aki a facebook segítségével, van aki telefonon, mások írásban mondják, el hogy tudjuk elérni klubtársakat. A jó példákat feltesszük a honlapra is!

A honlapunk számos jó kezdeményezést tartalmaz már most is, és videó konferenciát is tarthatunk, ha van Skype elérhetőségetek, kérlek írjátok meg! Április 9-én elérhetővé tesszük dr Falus Ferenc videó konferenciáját a maszk használatról azok számára, akik ezt kérik a regisztrációs címen: https://kivalosag.com/hu/webinar-a-maszkviselesrol/

A videó konferencián 25 fő vehet részt, akit érdekel minél előbb regisztráljon. Mindenről  kérdezhető és őszinte válaszokat várunk.  A közelgő ünnepekre  minden szépet és jót kívánok nagyon sok szeretettel a magam és az elnökség nevében: Talyigás Katalin

124 megtekintés
bottom of page