top of page

NagyiKULTúra


Végre a nagyszülőknél az unoka? A Magyar Nemzeti Múzeum programja kedvezményes és rendkívüli lehetőséget kínál a közös idő eltöltésére. Az online oktatás után különösen változatos élményt jelenthet a személyes és valós találkozás, az otthonról való kimozdulás. A történelemkönyv lapjai életre kelnek, a nagyszülők meséi megelevenednek! Látogassanak el hozzánk együtt az unokákkal* és tudjanak meg többet a magyar történelemről! Fedezzék fel együtt az ország első múzeumát!**

A program díja: 8.000 Ft

A program díja tartalmazza a tárlatvezetést és belépőjegyet 6 főnek (2 nagyszülő + 4 unoka, vagy 1 nagyszülő + 5 unoka, minden további unoka 800 Ft/fő) A regisztrációt követően a jegyek online, valamint a múzeum jegypénztárában is megvásárolhatók.

* A tárlatvezetés módszertanának megfelelően elsősorban 7 éves kor felett ajánljuk a programot. ** A program tematikájának és időpontjának egyeztetése szükséges legalább egy héttel a tervezett látogatás előtt, amelyre a tarlatv@mnm.hu e-mail címen van lehetőség. Felhívjuk figyelmüket, hogy a programot hétköznap 10:00 és 15:00 közötti időpontban tudjuk megvalósítani.


 

Online tárlatvezetés a Málenkij Robot Emlékhelyen

2021. augusztus 30. - 15:30

A MNM Málenkij Robot Emlékhelyen (1097 Budapest, Fék utca 6.) található Pokol bugyrai… ,,Málenkij robot" - Kényszermunka a Szovjetunióban c. kiállításhoz kapcsolódó online tárlatvezetésen a látogatók úgy érezhetik, mintha az Emlékhely kamráit járnák végig. A kiállítás a második világháború után tömegesen elhurcolt nők és férfiak számára állít emléket, fényképeken, plakátokon, visszaemlékezéseken és túlélőktől származó tárgyakon keresztül mutatja be Magyarország második világháborús végnapjait, a kényszermunkára elhurcoltak keserves mindennapjait, és a hazatérés keserédes pillanatait.

A megvásárolt jegyek egyben regisztrációnak is minősülnek! A megvásárolt jegyen feltüntetett linken keresztül tud belépni a zoom felületre a tárlatvezetés időpontjában. Ezek után Önnek már nincs más teendője, mint hátradőlni és élvezni az élő tárlatvezetést.

Figyelem! A jegyvásárlás előtt kérjük, győződjön meg arról, hogy stabil internetkapcsolattal és ZOOM applikációval is rendelkezik! Az internetszolgáltató hibájáért vagy egyéb technikai jellegű problémákért nem vállunk felelősséget.

További kérdés esetén: malenkij@mnm.hu

Jegyár: 1000 Ft/fő Jegyvásárlás>


Címlap kép: mnm.hu, hírlevél

8 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Budapest Másképp, 2024

Kedves Klubvezetők! Következő sétánk mottója: "Egy régi mániám..." Téma: A Stefánia út és környékének látnivalói Folytatjuk a Stefánia út felfedezését: Most a páros oldalát fogjuk bejárni, elkalandozv

bottom of page