top of page

Opera 184


Eiffel Műhelyház Mozdonycsarnokában (1101 Bp., Kőbányai út 30.) 2021.09.07-én 19.30-kor megtartandó szimfonikus hangversenyt ajánlom figyelmükbe.

Minden évben eseményszámba kell mennie annak, ha a legelső magyar szimfonikus együttes, az Opera Zenekar az új szezonban először lép kőszínházi kuliszszák között, hangversenyező társaságként a közönség elé – a nyári szünet és a nyári speciális szabadtéri feladatok után. Közönségünk egyre inkább észlelheti majd, hogy három vonás épül ki zenekari hangversenyeinken, amelyekkel tagadhatatlanul szeretnénk kiemelni együttesünket és intézményünket a rengeteg színvonalas budapesti programlehetőség közül. Első: a hozzánk betérő koncertlátogató vizuális – mi úgy szeretjük mondani, az Operához méltó „összművészeti” – élménnyel találkozzon, hatásvilágítás, vetítés vagy más társművészet bekapcsolásával. Második: az Opera Zenekar hangversenyein mindig szólaljon meg operanyitány, mert ezeket a pompás műveket mi értjük és játsszuk a legjobban, és operai énekszám vagy énekest igénylő egyéb mű is legyen a programon a szimfonikusok mellett. Harmadik: mindig jusson szólistaszerephez az Opera Zenekar legkiválóbbjaiból valaki.


Penderecki: A kérub éneke Pierre de la Rue: Requiem Bruckner: 9. (d-moll) szimfónia

Jegyár: 1500Ft


Címlap fotó: opera.hu

9 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Budapest Másképp, 2024

Kedves Klubvezetők! Következő sétánk mottója: "Egy régi mániám..." Téma: A Stefánia út és környékének látnivalói Folytatjuk a Stefánia út felfedezését: Most a páros oldalát fogjuk bejárni, elkalandozv

bottom of page