top of page

Orlai produkció, december-január


Kedves Bérleteseink, Törzsnézőink, Barátaink!

Decemberi bemutató, Máté Gábor rendezésében!

A Skorpió, Kerékgyártó István új, az Orlai Produkció felkérésére írt tragikomédiája látlelet jelünkről és közelmúltunkról.

A 2000 és 2025 között játszódó családtörténetben egy nagyvállalkozó és fiai sorsa az a prizma, amely által megérthetjük a rendszerváltás máig ható ellentmondásosságát, amelynek sötét oldala a legújabb kori Magyarországra is árnyékot vet. A mindennapjainkhoz hasonlóan sok humorral és persze sok aggodalommal megírt, lebilincselően izgalmas, rejtvényhez hasonló kortárs Lear-parafrázist Máté Gábor rendezi Mészáros Mátéval, Ullmann Mónikával, Schruff Milánnal, Járó Zsuzsával, Csonka Andrással és Pataki Ferenccel.

A premier december 3-án lesz a Belvárosi Színházban.

Már most megvehetik jegyüket !


Böngésszék és novemberi és decemberi műsorunkat, találkozzunk állandó budapesti játszóhelyeinken és vendégjátékainkon szerte az országban!


Az új évet is ősbemutatóval kezdjük.

A 6színben január 7-én láthatják először Tasnádi István új darabját, egy különös, privát és politikai játszmák meghökkentő fordulataival teli pszichothrillert.

A történet főhőse, Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni. Főnökei egy fiatal, ambiciózus kommunikációs szakembert küldenek el hozzá, hogy közösen dolgozzanak ezen a problémán. A tréning azonban különös fordulatot vesz, a valóság körvonalai fokozatosan elmosódnak és végképp összekeveredik az igazság a hazugsággal.

Az előadásban, amelynek rendezője ezúttal is maga a szerző, Péterfy Bori és Rohonyi Barnabás látható.

Január 7-re és 8-ra már kaphatók a jegyek. Ne feledjék: erre az előadásra is beválthatják bérleteiket és páros jegyeiket!

Két új előadásunk vállaltan közéleti fókuszú, de ezekben a darabokban nem „egyik” vagy a „másik” oldalt vizsgáljuk, hanem kiváló alkotók és művészek közreműködésével emberi történeteket mesélünk.

Hallgassák meg, gondolkozzanak el rajtuk és meséljék tovább a tanulságokat.


Tisztelettel, Orlai Tibor

36 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Budapest Másképp, 2024

Kedves Klubvezetők! Következő sétánk mottója: "Egy régi mániám..." Téma: A Stefánia út és környékének látnivalói Folytatjuk a Stefánia út felfedezését: Most a páros oldalát fogjuk bejárni, elkalandozv

bottom of page