top of page

Stefánia Palota-október-november


A Stefánia Palota -Honvéd Kulturális Központ ajánlja a kiemelt októberi-novemberi programjait az ősz folyamán különösen egyedi és izgalmas színház termi programokkal.


2023. október 11. (szerda), 18:00

Az én történetem – Talkshow Oszvald Marikával

Oszvald Marika fittségét és derűs jókedvét az évek alatt sikeresen megőrizte, ezáltal megörvendeztetve mai napig széleskörű rajongótáborát.

Tehetségének és ambíciójának köszönhetően nem csak az itthoni, hanem a nemzetközi opera és operett szcénában is megmutatkozhatott. És bár régóta ismerhetjük, soron következő beszélgetős műsora alkalmával olyan kulisszatitkokat oszt meg munkásságáról és magánéletéről, melyekről egész biztosan nem hallottunk ezidáig.

Az érdekes történeteken túl zenés, énekes blokkok is várhatók!

2013. október 13. (péntek), 19:00-20:30

Füred Dixieland Band koncert Gájer Bálinttal

A balatonfüredi társaság a 20’-as évek életérzését és a legnépszerűbb világslágereket hozza el a laza elegancia jegyében. A lendület, vidámság és frissesség a jazz korszakalkotó műfajára, a dixielandre jellemző sajátosságok, mely jelzőket a Füred Dixieland Band is képvisel. A zenekar előszeretettel működik együtt vendégelőadókkal, ezúttal a hölgyek kedvencével, Gájer Bálinttal erősítenek.


2023. október 24., (kedd) 10:30- 16:00

Gondtalan órák Cseke Katinkával és Zsiga Lászlóval

Klasszikus kabaré jelenetek és operett slágerek 2.

Fergeteges májusi előadásuk után visszatérnek a nagy nevettetők, Cseke Katinka és Zsiga László!

A páros védjegyévé vált kabaré jelenetek és operett slágerek ismét előkerülnek előadóink szórakoztató, zenés műsorán. Szellemességük és átható jókedvük mindig inspiráló a közönség számára, így amennyiben szeretnének egy valóban gondtalan órát, nem érdemes kihagyni a programot.


2023. október 25. (szerda), 19 óra

Tony Hilton - Ray Cooney: 1 x 3 néha 4

Bohózat két részben

A Veres 1 Színház előadásában elhunyt cégtársa örökösét, Billyt keresi az idős, dúsgazdag Jonathan Hardcastle.

És bár a különösebben nem nagy kihívást jelentő feladat végrehajtásával az ügy le is zárulna, azonban semmi nem úgy alakul, ahogy az eredetileg tervben volt.

Mivel egyedüli kedvezményezett a végrendeletben a távoli rokon, ezért a jogi herce-hurca esélye a kezdetekben kizártnak bizonyul.

Legalábbis szereplőink ezt gondolták Billy megérkezéséig, akinek bemutatkozása után röviddel megjelenik a második Billy, majd közvetlen utánuk tiszteletét teszi a harmadik Billy is…


2023. november 3. (péntek), 19:00 - 21:00

Szeretetkert – improvizációs színház a párkapcsolatokhoz

Egy könnyed, szellemes, mégis mély felismeréseket tartó programra hívjuk Önöket!

Hogyan kerülhetünk a párkapcsolatunkban közelebb egymáshoz? Hogyan teremthetünk igent a nemek közt?

Ilyen és ezekhez hasonló kérdésekre keressük a választ improvizációs játékunk alkalmával.

A Szeretetkert előadásán ismert színészek által elevenednek meg a kapcsolatok sava-borsát jelentő szituációk, jelenetek a színpadon. A társasjátékban nem csak a szereplők, hanem a közönség is aktív részesévé válhat a forgatókönyv írásának – amennyiben kedvet éreznek részt venni az események kibontakoztatásában.

Produkciónkat valós házaspárok alkotják, mely szereposztás még hitelesebbé teszi az interaktív előadást.

Szerző és rendező: az élet és mi magunk

Színművészek: Gryllus Dorka, Simon Kornél, Stefanovics Angéla, Szervét Tibor Játékmester: dr. Piczkó Katalin


2023. november 13. (hétfő), 14:00

Gondtalan órák - Fogj egy sétapálcát

Év eleji, dupla teltházas előadása után visszatér sokak nagy kedvence, az örökifjú Gergely Róbert!

A Gergely Theáter a boldog békeidők hangulatát idézi fel dalban és táncban, a 30-as évek hangulatát megidéző korabeli, szellemes jelenetekkel. A műsort a nosztalgia, a humor, a bohém pillanatok és a szerelem érzése egyaránt jellemzi. Hat kiváló művész; Heller Tamás, Gergely Róbert, Némedi-Varga Tímea, Gaál Zsófi, Sövegjártó Áron és Gombás Ádám parádés alakítása mindenkinek sok nevetést, feltöltődést és kikapcsolódást tartogat.

2023. november 29. (szerda), Az én történetem – Talkshow Straub Dezsővel

90 perces zenés utazás, melynek során az est házigazdája karrierjéről, szívének kedves munkáiról, magánéletéről, jobb és nehezebb időszakairól beszélget a máig átütő népszerűségnek örvendő művésszel.

A Mikroszkóp Színpad derűs színésze nem csak a kérdésekre válaszol, hiszen a rá jellemző humoros spontaneitásra és zenei blokkokra is egyaránt számíthatunk.


Kapcsolatfelvétel, jegyinformáció és közönségszolgálat

HM tel.: 30-309

Tel.: 06 1 383-4958


Szeretettel várják az érdeklődőket programjaikra!


50 megtekintés

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Budapest Másképp, 2024

Kedves Klubvezetők! Következő sétánk mottója: "Egy régi mániám..." Téma: A Stefánia út és környékének látnivalói Folytatjuk a Stefánia út felfedezését: Most a páros oldalát fogjuk bejárni, elkalandozv

bottom of page